Nymphomaniac, ultima aroganta in materie de drame

Nymphomaniac I şi II probabil o să fie nişte filme la fel de bune ca şi restul filmelor lui Lars von Trier. Până la urmă îi are pe Stellan Skarsgård, Willem Dafoe şi Charlotte Gainsbourg (care cântă la fel de frumos pe cât joacă).

Că ştie să descrie suferinţa femeii cum puţini o fac, e clar. A mai făcut-o. Aici, adicţia de sex care, spun psihologii nu e doar o căutare de sine, o dependenţă de putere ci şi un strigăt disperat după ajutor ar avea şanse să fie prezentată mişto. Mai adaugă un pic de filosofie şi religie. Cum obişnuieşte să o facă oricum.

Pe partea de porn, nimic nou: au folosit dubluri pentru fazele de sex şi chiar nişte jucării ca să nu simtă nimic (zvonuri). Sper ca revelaţia filmului, tinerica de 23 ani, Stacy Martin să facă ceva valuri, totuşi.

18.01.2014
.dini, alt dereglat

sursă poză

4 răspunsuri la „Nymphomaniac, ultima aroganta in materie de drame

  1. Cand le-ati intalnit dumneavoastra a fost un moment unic in cuantumul spatiu-timp: s-au suprapus mai multe universuri paralele si vreo 2-3 perpendiculare. Doar atunci au coexistat pasnic cele doua entitati. Felicitari pt sansa unica avuta !

    Apreciază

Lasă un comentariu